Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Sim Tower

Posted by christooss na 7 septembra 2006

Zopet sem našel nekje Sim Tower. Kolk je pa to huda igra. Laufa v Wine-u. Žal ni zvoka ampak to ne moti preveč. Problematično pri začetku je to da vedno hočeš zgraditi vse kar se zgraditi da. Pa to ne smeš 🙂 Jst sem takoj naredil dvigalo, ki pa ti pobere kakšno petino celotnega denarja. Za ta denar moraš nujno zgradi kaj bolj uporabnega.

No da dam za naslednje rodove napotke. Najprej moramo zgraditi pritličje. Kliknemo na gumb LB. Preprosto potegnemo v pritličju in naredi nam poljubno široko stavbo. Nato v prvo in drugo nadstropje nafilamo par Fast Food restavracij. Vsa nadstropja moramo povezati s stopnicami. Dobimo jih na istem gumbu kot Lobby in potem jih par naštimamo v vsako nadstropje. Nato pa še nad restavracijami pisarne. Najboljše je da pisarne damo nad restavracije saj se drugače najemniki pritožujejo nad hrupom.

Če vam slučajno ostane kaj denarja lahko nad pisarne postavite kakšno stanovanje.

Po parih “dneh” oz enem kvartalu bo vaša stavba dobila dve zvezdici. V resnici to dobiste, ko populacija reseže 300 ljudi. Kar pomeni več obiskovalcev in več denarja. Dobite tudi možnost postavitve varnostne službe, eno posteljnih hotelskih sob, in sobe za čistila. Seveda dobite tudi novo dvigalo, ki ga uporablja samo “služinjčad”. No in tako v četrto nadstropje postavite par eno posteljnih sob ter sobo za čistila. Ponoči boste tako dobili obiskovalce, kar pomeni dodaten denar. Zaenkrat so sobe najboljše razmerje med ceno gradnje in dobičkom.

Nato morate zgraditi še security room in lahko kmalu pričakujete tri zvezdice. V pomoči si preberite kaj potrebujete za preskok v kvalitetnejšo stavbo.

Še eno opozorilo, ko dobite podzemno železnico jo postavite popolnoma na dno. Kljub temu da vas bo dvigalo prišlo malo več, to pomeni da boste imeli več prostora za garaže. Pod podzemno ne morete zgraditi nič več.

Tale igra me je popolnoma zasvojila, ko sem bil mulc in sedaj, ko sem malce starejši od mulca. Ni nevem kako razdelana. Npr za fast food lahko dobiste samo tri zneske (- 3000 , 2000 in 3000) lahko pa npr označite človeka, ki živi v stanovanju in spremljate kako se giblje po stavbi. Stavbo nato pripeljete do 100ega nadstropja.

Igram jo jest, igraš jo ti, igrajmo igro čisto vsi 😛

Advertisements

One Response to “Sim Tower”

  1. Patricija said

    oj
    kak ste?iz kod ste?
    kolko ste stari?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: