Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Blondinka s Harvarda 2

Posted by christooss na 13 septembra 2006

Znano je, da so nadaljevanja filmov slabša od originalov. Hm kaj pa če že original ni prav dober. Kakšen je potem drugi del. No to lahko spoznate če si ogledate najprej Blondinka s Harvarda in nato še Blondinka s Harvarda 2.

No enka ima svetle trenutke vsaj, ko igra na stereotipe o vseh ljudeh ampak kar je pa preveč je pa preveč. Ogled dvojke v domačem naslonjaču je bilo najdaljših 95 minut v mojem življenju. Neverjetno razvlečen film.

Zgodba gre takole. Blondinka spozna, da mora na svojo poroko povabiti mater svojega psa. Pot jo zanese na inštitut VERSACE kjer delajo poskuse na živalih. Nato zaradi tega dobi odpoved v veliki pravniški firmi katere stranka je prej omenjeni inštitut. Seveda se odločnost blondinke iz prvega dela pokaže tudi v drugem. Blondinka stopi v navezo kanclerko, ki (naj) bi ji pomagala. Nato kljub nepomoči sodelavcev dobi pravico za predstavitev svojega zakona pred kongresom. Približno tukaj v filmu skupaj z nekim kongresnikom ugotovita, da sta njuna psa homoseksualca. Ona predstavi zakon, spravi v jok vsaj eno kanclerko, prej omenjeni kancler prizna da ima gay psa in vsi ploskajo. JUHU KONEC FILMA. NOT!!! Tu pride na plano zlobna kanclerka, ki naj bi pomagala blondinki. Navede par faktov zakaj nemore sprejet zakona in vse zvali na pomočnico. In tu se začne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Long story short. Pridejo bratovščina, vratar v hotelu, frizerka (Stifler’s mom), dve best frendice, zaročenec (normalno) in rešijo to zadevo na tako kozlanja vreden način.

Bolj sem pisal zgodbo filma, bolj mi je ušlo iz glave kaj sem sploh hotel povedat. Sem hotel povedati kako so blondinke neumne al sem samo hotel napisati obnovo neponovljive dramaturške izvedbe v Blondinki s Harvarda 2. No če se spomnim napišem jutri. Do takrat pa imejte v glavi naslednje opozorilo:“Pod nobenim pogojem si ne oglejte film Blondinka s Harvarda 2”

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: