Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Pearl Jam koncert

Posted by christooss na 27 septembra 2006

No včeraj sem kot veste šel na koncert od Pearl Jamov. Se danes trudim dat vse občutke skupaj. No do določene mere gre vendar imam še vedno v glavi celotno sceno. Kako je folk skakal, kako je Eddy pel. Vse. In vse od tega je blo res hudo. Najbolj da kr kvazi dnevnik napišem:

Iz Kranja smo štartali ob 14:07. Sevede ni šlo brez zamudnikov. No bil je samo eden, ki se nam je pridružil v Medvodah. Potem pa v Tivoli, kje3r smo pobrali en prikupen parček (to niso moje besede ampak besede vodiča :P) in eno gospodično v jeans miniču in črnih pajkicah spodi. Niso ble lih pajkice vendar je debelina žab globoko presegla najlonske. No potem smo pičili čez Trnov na obvoznico. Tm smo prehitevali kot za stavo. Marjan (šofer) nas je varno pripeljal do prvega ČIK postanka. Kdor je hodil v dolenjski konec na exkurzije/izlete se vedno ustavi v Trebnjem 🙂 No tu smo se ustavil tudi mi. Res me je imresioniral kolk je že avtoceste narejene. Samo še tm okol Trebnjega in potem Otočca . No uglavnem. To je bil krajši postanek cca 20 minut. Potem pa nas je čakal šeen postanek v Sloveniji. Zadnja pumpa pred balkanom. Itak smo falil. “Ste fallili? NI PANIKE?” Suvereno smo v izvoz zapeljali v rikverc (vzvratno). No to je bi kao najdaljši postanek cca 30 min. Tu se je že poznala močna okajenost dveh osebkov. Eden je falil vrata na avtobus rezultat pa si lahko predstavljate.

Potem pa FUCKING meja. Dobr je niso preveč težil ampak smo se pa premikal k … nevem kaj. Uglavnem počas 🙂 No nato je bla tabla Zagrab cca. 30 km. To je itak kmal minil hitr. Mal gužvice pred vstopom ampak popolnoma neprimerljivo z Ljubljanskim zamaškom. No potem spet “NUJEN” postanek. Kr tm na pumpi. Pumpa je bila seveda zaprta in kulturni slovenci so si našli vsak svoje drevo. Potem je pa prišel bencinski tehnik in nam odmaknil zastavice zato. da nam ne bi blo treba spet v vzratno.

No potem smo se neki časa še vozil in dospel do dvorane. Tm smo se postavl v dve vrsti (kero dobro sklanjanje :P) in itak so odprli šele okol 19:0?. Mi smo kr pičil iz ene v drugo vrsto cko, da smo bli v dvorani v cca 10 minutah. Dost hudo. Jst sm bil pol v drugi vrsti kar se je potem izkazal za najboljšo pozicijo v dvorani. Ker tm ni folk nč muval.

No mislim, da se je koncert začel okoli pol devetih. Napovedan je bil za ob osmih, kar res ni huda zamuda. Potem pa BUMMMMM. Folk je popizdil in po dveh urah in dvajsetih minutah je bilo šova konec.

Potem smo šli pa domov. Pe ni konec. Bom opisal koncert in pot domov. Zaenkrat pa samo SETLIST

Set 1: Severed Hand, Corduroy, Hail Hail, Last Exit, World Wide Suicide, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, Given To Fly, Unemployable, In Hiding, Even Flow, Education, Do The Evolution, Jeremy, Army Reserve, Gimme Some Truth, Whipping, Life Wasted

Encore 1: Thin Air, Thumbing My Way, All Or None, Black, Wasted Reprise, Better Man, Porch

Encore 2: Blood(Atomic Dog), Alive, Rockin’ In The Free World, Yellow Ledbetter

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: