Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Hattrick

Posted by christooss na 30 septembra 2006

Kratke opise iger nadaljujem s spletno nogometaščino. U bistvu je igra MMPORPG al neki tacga. Uglavnem veliko ljudi, vsi v navideznem svetu ter vsi delajo eno in isto stvar. Vsi se v peskovniku igrajo nogometne managerje.

Vse ukaze daješ preko preprostega spletnega vmesnika. Vsak teden igraš vsaj eno tekmo; ligaško. Lahko so organiziraš tudi prijateljsko. Ta lahko poteka na domačem ali tujem štadijonu. Obstajajo seveda internacionalne prijateljske. Obstaja še veliko stvari npr. državna in U-20 reprezentanca, trening, 5-3-2 postavitve, obstaja forum in obstaja tudi rivalstvo za pokal in višje ležeče lige. Jst se zdej že pet sezon. Ja vem slab sem. Vendar par nespametnih potez lahko pomeni drugo mesto v skupini. No elan ekipe vseeno ostaja. In letos se prvič uspešno branim zavojevalcev prvega mesta. To mi bo prineslo na koncu 16 tedenske sezone kvalifikacije za v četrto ligo. In tako naprej.

Sistem igre je v resnici zgrajen na pricipu KISS (Keep It Simple Stupid). Vsak igralec ob registraciji dobi randomizirano ekipo. Dobi vratarja, trenerja in bolj ali manj natrenirane igralce ostale površine nogometnega igrišča. Manager se nato odloči za trening, ki poleg vstopnic in sponzorjev edini prinaša denar. Denar prinaša s prodajo igralcev na dražbi, ki seveda teče v realnem času. To v Sloveniji pomeni drugačeno časovno območje, kot v Afganistanu ipd.

Christooss je za trening izbral obrambo za način treninga. Velikokrat igra protinapade in je proti močnejšim nasprotnikom v tem posebno uspešen. To je to igri. Za začetnike obstaja super začeniški tečaj; 20 izzivov s katerimi dobiš začetne finance ter začetniški forum, kjer izkušeni igralci zelo radi pomagajo. Obstaja tudi en velik Handbook, ki je poraben za popolno obvladovanje igre.

Igro dobite na Hattrick.org sledi pa še slikca, ki je v angleškem jeziku Hattrick pa je dobil sredi prejšne sezone prevod v slovenščino. Slikca prikazuje Iskaleca igralcev na trgu

One Response to “Hattrick”

  1. […] urah dneva. Sedaj je mojo zabavo nadgradila spletna (dobesedno v spletnem vmesniku podobno kot Hattrick) igra […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: