Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Kako lahko sploh uporabljate Microsoft produkte?????

Posted by christooss na 13 oktobra 2006

OK od danes naprej dvomim, da bom kdajkoli še na svojo mašino inštaliral Windows OS. Kolk je pa ta OS zabit. Ne zna enga kurčevega zunanjega USB diska priklopit. Če mu pa že rata ga pa ne priklopi pravilno. Nemorem dopovedat, da more proklopit kot disk in ne kot fuvking Izmenljivo enoto. Kdo je še videl večje sranje.

Ko pridem v Ljubljano disk lepo priklopim in Ubuntu mi, da eno fletno ikonco na namizje in USB disk je najden. Lepo pogledam filmčke in poslušam muziko. No tukaj na Microsoft produktih tega pač ne moreš pričakovat.

Najlepše je to, da če poskusim z tehniko različnih priklaplanj napetosti in nato diska v comp me Windows razveseli enim kratki BSODjem in restarta comp. Ne se jebat. Res WTF. Nimaš ti nič za restartat dokler jst tako ne rečem. Srečo ma tale računalnik, da nisem njegov lastnik drugače tipkovnica in miška ne bi bili v celem stanju.

Ja res je tudi Ubuntu mi povzroča težave ampak na precej drugačnem nivoju. Npr ko kompajlam stvari ne pa pri takih osnovnih stvareh kot je priklop USB diska.

Mogoče bo tole kdo bral in se ne strinjal z mano vendar dokler Windows OSja ta oseba ni kupila, do takrat nima nič za sikat. Zdej opažam, da je večina mojih prijatlov, kolegov in znancev Window Loverjev. Hja gospoda kje pa je kakšna licenca. Ups a tega pa ni. Ja dokler ti ne plačaš produkta oz. ga prekopiraš iz mule nimaš tega produkto sploh za hvalit. Ko si pa enkrat postavljen pred opcijo, da moraš kupit Windows XP cca 40k in Microsoft Office cca 100k pa pogledaš na kvaliteto produkta katere Windows nimajo.

S svojim problemom se grem lahko samo lepo jebat pritožbe pa prejema tramvaj komanda.

Microsoft jebi se!!!111enajst!!!

3 komentarji to “Kako lahko sploh uporabljate Microsoft produkte?????”

  1. […] pa je povsem shodil. Nevem sicer zakaj ampak Always blame Microsoft!!!!!111!!enajst!! Tokrat upravičeno!!! Da se ne bo kdo kej […]

  2. […] vedno nisem usposobil daljinca. Bom mogel poiskusiti napravico (če sploh dela) na God Forsaken OS. Upam, da mi bodo uradni proizvajalčevi gonilniki vsaj razjasnili vsaj malo eksistencialnih […]

  3. erik98 said

    […]Always blame Microsoft!!!!!111!!enajst!! Tokrat upravičeno!!! Da se ne bo kdo kej pizdil![…]

    res upravčeno, ne p proti tebi, vendar p proti m$

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: