Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Podganjko

Posted by christooss na 31 oktober 2006

V zadnji odisejadi po Wikipediji sem se naučil, kaj je to domača podgana. Take vrste podgane sicer ne obstaja vendar Rjavo podgano, ki je vzrejena v belo barvo in se uporablja tako kot hišni ljubljenček kot tudi kot testni subjekt v laboratorijih, lahko imenujemo kar domaa podgana.

Zaka sploh to govorim. S cimrom sva dobila podganjkota. Ime mu je Ali. Ful je fletn in prestrašen. Že drugi dan bivanja v našem stanovanju je tudi on dobil novo hiško. Prej je mel 15x15x5 veliko kletkico, ki so jo posodili na inštitu sedaj pa biva v ogromni kletki v kateri je živel hrček. Ima tudi kolo, ki je popolnoma neustreno za podgano,ki je večja od hrčka. Mogoče se bo navadil na tekanje s pomočjo akrobacij vendar močno dvomim v to.

Kletka je sestavljena iz dveh nadstropij in ob prestavitvi podganjkota v kletko smo vsi nestrpno čakali, da oddide v zgornje nadstropje. Sevedaje kmalu ugotovil, kje je hrana in sedaj se veselo prehranjuje v drugem nadstropju. Sedaj mu bo treba kupit kakšna igrala. Mogoče bo hotel tudi risat po stenah zato mu bom kupil voščenke ????!!!???

Slike dobite naslednji teden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: