Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Podganjko

Posted by christooss na 31 oktobra 2006

V zadnji odisejadi po Wikipediji sem se naučil, kaj je to domača podgana. Take vrste podgane sicer ne obstaja vendar Rjavo podgano, ki je vzrejena v belo barvo in se uporablja tako kot hišni ljubljenček kot tudi kot testni subjekt v laboratorijih, lahko imenujemo kar domaa podgana.

Zaka sploh to govorim. S cimrom sva dobila podganjkota. Ime mu je Ali. Ful je fletn in prestrašen. Že drugi dan bivanja v našem stanovanju je tudi on dobil novo hiško. Prej je mel 15x15x5 veliko kletkico, ki so jo posodili na inštitu sedaj pa biva v ogromni kletki v kateri je živel hrček. Ima tudi kolo, ki je popolnoma neustreno za podgano,ki je večja od hrčka. Mogoče se bo navadil na tekanje s pomočjo akrobacij vendar močno dvomim v to.

Kletka je sestavljena iz dveh nadstropij in ob prestavitvi podganjkota v kletko smo vsi nestrpno čakali, da oddide v zgornje nadstropje. Sevedaje kmalu ugotovil, kje je hrana in sedaj se veselo prehranjuje v drugem nadstropju. Sedaj mu bo treba kupit kakšna igrala. Mogoče bo hotel tudi risat po stenah zato mu bom kupil voščenke ????!!!???

Slike dobite naslednji teden

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: