Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

F.P. – Kam?

Posted by christooss na 10 decembra 2006

Danes je 10. december 2006 zunaj je trenutno 6 stopinj. In včeraj je vrli gobar na dolenjskem nabral dvajset cm velikega jurčka.

Narava je dokončno ponorela. No v bistvu so sedaj ponoreli znanstveniki, ki opozarjajo na ogrevanje ozračja ipd. Seveda vse preveč prepozno. Meša se tudi politikom, meša se tudi normalnim ljudem.

V bistvu je v taki situaciji najboljše stat na vzpetini in gledat na vso to zmešnjavo. Kar nasmejem se s čim vse si ljudi zapolnjujejo življenje. Sprehajanje po City Parku, joging v fitnesih nato pa, ko si utrujen branje Direkta. Resnično se pri tem lahko vprašaš kaj sploh delam tukaj. Je sploh še kaj ostalo od sveta, ki ga opisujejo v knjigah. Zdi se, da ne. Izgleda se vračamo v dobo, ko je bil zemlja še ploščata.

Smo res tako nazadovali, da se pustimo usmerjati s strani ljudi, ki jim je važen samo zaslužek. So naše norme nazadovale do tem mere, da je pomemben le denar. Heh v isti sapi pa trdimo, kako je zoprno živeti v družbi, ki nas sili v ustvarjanje kariere. Dragi moji ni to res. Sami sebe silite v hlastanje za kariero. Če ste nesposobni socializacije in kariere. Fuck you and go home. Ne mi jokat po časopisju kako so zlobni vsi. Ja pač v osnovni šoli bi se odločil za poklic mizarja/mizarke ne pa, da greš na faks zapravljaš davkoplačevalski denar in potem še jokaš kako ti država ne da službe. Ni država kriva, da si ti en brezveznik na faksu. Ne da se ti nič drugega kot pit in žret. JUHU toliko o pregovoru Na mladih svet stoji.

Spizdite k mamicam jokat. Postaja me sram, da sem se lani udeležil Študentskih prostestov. Ja študentki moji a nimate nobene hrbtenice več. Prokleti konformisti. Samo, da vam eden pokaže Prešerna ste pa vsi zadovolni.

Dragi Janez Janša,

V upanju, da bo študente srečala pamet, vas prosim, da takoj ukinete študentske bone, uvedete obdavčenje študentskega dela in vseh stvari, ki ste jih skupaj s g. Damjanom napovedovala. Kot sami veste smo študentje največji porabnik proračunskega denarja zato vas prosim za zmanjšanje števila študentov. Če tega kar sem zahteval ne dobim do 1. 1. 2008 mojega glasu na naslednjih volitvah ne pričakujte več.

Bo tole pisemce vredu? Ja sem glasoval za gospoda Janšo, ker sem mislil, da bo prinesel spremebe. Žal jih ni. Vsaj ne v taki meri kot so bile obljubljene. Če mi uvedete FUCKING EVRO uvedite še ostale stvari s katerimi ste se hvalisali na začetku mandata. Pa še jebeni evro ni vaša stvaritev.

Mah tale objava je spet ena od sprostitev mojih frustracij. Nima ne repa ne glave. In ne nog.

Advertisements

2 komentarja to “F.P. – Kam?”

 1. napsy said

  šolski sistem tu je tak v riti. Danes v šole hodimo ne zaradi znanja ampak kariere. Seveda je vsakemu všeč zahodni model: dobra služba, bejba, dober avto pa velika bajta. Pa te to res osreči? A res sam za to hodim v šolo? A ni to malce sebično?
  Mislim, da šola izgublja svoj prvotni namen. Zdaj še služi zgolj ustvarjanju nadaljnih kadrov in delovne sile, ki bo lahko izplačevala penzije upokojenim.

 2. christooss said

  Ravno zaradi tega je pa treba dvignit delovno dobo. Povprečna starostna doba se je v 5 letih dvignila za 2 leti

  DVE LETI!!!!

  Ja seveda se bodo ljudje pizdili ampak gospoda 65 let za prenehanje dobe je računano na cca 70 let življenja.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: