Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Urice s knjigo part8 – Podiobook 7th Son

Posted by christooss na 16 marca 2007

Audio knjige so dokaj popularna oblika knjig. Za slepe in tiste, ki se jim ne da brati. A vendar podiobook prinaša lahkost audio knjig normalnim bralcem.

7th Son (Sedmi sin) je ena prvih (če ne ravno prva. Nevem, ker se mi ne da pregledovati po internetu) podknjig, ki izhaja samo v audio obliki. Sedaj je avtor izdal 23 epizodo druge knjige v trilogiji. Večinoma je ena epizoda enako enemu poglavju. In večinoma izhaja ena epizoda na teden.

Knjiga govori o obdobju po umoru trenutnega predsednika ZDA, ko sedem moških ugotovi, da so vsi ista oseba oz. kloni le te. Vsi z enakimi spomini. John Michael Smithom je naročeno, da ujamejo predsednikovega morilca originalnega Johna iz katerega vseh sedem klonov.

To je kratek opis (preveden iz uradne strani) ostalo je pa samo cko krneki. Ker sploh nevem, kako bi napisal o knjigi, ki sem jo šele začel poslušati sem pa želel bralce tega bloga obvestiti o njej. Kaj vam je storiti?

Odidite na uradno stran “projekta” in se naročite na Podcast Podioknjige Sedmi Sin. Kako to naredite sicer piše na strani vendar se ozrite proti mojemu pisanju o Podcastih.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: