Christoossov pasijon

Težave s križi nekega naključnega mimoidočega

Finale improlige v KUDu F.P.

Posted by christooss na 10 junija 2007

Pravkar sem se vrnil iz prizorišča dogajanja druge finalne tekme Impro Lige. Bilo je FINO. Pa niti ne toliko zaradi smeha, ki so ga iz gledalcev izvabili improligaši, niti ne zaradi odfukanih prelogov, one and only, Korenčiča zvezde impro predlogov, niti ne zaradi lepoizgledajočih punc v parterju, niti zaradi lepoigledajočih punc na odru, seveda niti zaradi super moderatorja, ki je več kot zgledno povezoval prireditev, niti zaradi lepoizgledajočih sodnic, niti zaradi včerajšne zmage Andreja v Baru, niti zaradi davljenja purana ampak…

… zaradi omembe Kinder Lade. Sicer se ne morem spomnit kako se je imenoval originalni proivod, da bi objavil slikco bilo pa je nekaj sličnega.

V izzivu so Veselička izkoristili božanski glas Topshop Boštjana Napotnika – Napota, ki je gledalcem predstavil borbo za vrnitev Kinderlade na police novih artiklov željnih kupcev. Reklama ne pozna meja in mleko mongolskih koz in krav je prevagalo tehtnico vsaj za trenutek proti Veselički.

Mogoče ob tej omembi fantastične izvedbe izziva nasprotne ekipe Ž(gl zgoraj Kinder lada) ne smem pozabiti omeniti zmagovalne ekipe Modro nebo, ki so nas vsaj v introtu in enako fantastični izvedbi izziva nasprotne ekipe povsem navdušili in na koncu suvereno zmagali. Rezltat danađnje tekme je bil povsem košarkarski, 7:8. S tem pa so si Modro Nebo izborili še eno tekmo za dokaz njihove superiornosti (Za nepoučene Modro Nebo so lanski zmagovalci).

Trenutni rezultat je 1:1 in vsi nestrpno čakamo 24. Junij ko se bo odvila zadnja tekma Improligaškega finala. Za posladek bodo jutri objavljene fotke in filmćka. Psssss: Eden bo tudi zgoraj omenjena Kinderlada.

Pa mene je ful lulat tiščal. pa Omarja iz Siddharte sm vidu, pa unga ta pobritga od Siddharte sm vidu, pa ful eno luštno punco sm vidu, pa Korenčič je res car. pa Sir je car, Pa želve so car!!!enajst!21143!1!!!

Jutri objavim link na slikce in Flimčka in ….

2 komentarja to “Finale improlige v KUDu F.P.”

  1. […] Finale improlige v KUDu F.P. […]

  2. AirTravis said

    …niti zaradi včerajšne zmage Andreja v Baru… tu bi verjetno moralo pisati v BigBrotherju. Upam da nisem preveč pikolovski 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: